VAN / EDREMİT - Salih Yıldız İlkokulu

Nis

2 Nisan Van'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. yıl dönümü coşku ile kutlandı. Kurtuluş mücadelesinde bize bu güzel vatanı armağan eden şehitlerimiz saygı ve şükranla anıldı.  Programda birinci sınıf öğrencilerimizin şiirlerine yer verildi.

Ock

03.01.2024 Tarihi itibariyle Okul Aile Birliği Yönetimini devralan yeni başkanımız Harun UÇAR, birlik üyeleri, VASKİ, Büyük Şehir Belediyesi ve lojman yönetiminin de katkılarıyla okulumuzun bahçesinde bulunan büyük risk teşkil eden foseptik kuyusunun dolgusu yapılarak öğrencilerimizin daha ve güvenli bir ortamda eğitim görmesine katkıda bulundular. Ayrıca okulumuzun kanalizasyon şebekesi bakım onarımı, yeni yol yapım çalışmaları da tamamlandı. Katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz 4/D Sınıfı Öğrencimiz Fatma UYKUN Cimnastikte 1. Oldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşun 100. Yıldönümü Münasebetiyle Yapılan Yüzme Yarışmasında İki Öğrencimiz Derece Yaptı.

Ekm

13 Ekim 2023 Cuma Günü Saat 13.30'da Deprem Haftası Dolayısı ile Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Ekm

Van il emniyet müdürlüğü narkotik şube müdürlüğü TUBİM Büro amirliği bünyesinde yürütülmekte olan narkorehber çalışmaları kapsamında yapılan en iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında öğrenci velilerimize eğitim verilmiştir.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Okay SAYIR'ın  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama  Mesajı