VAN / EDREMİT - Salih Yıldız İlkokulu

Abdulhamit DENİZ - Müdür Yardımcısı

1981 Van Tuşba doğumlu Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Adalet  Bölümü, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Yüksek Lisans mezunu,  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında Doktora tez çalışması devam etmektedir. Adalet Bakanlığı Van Cumhuriyet Başsavcılığı Adalet Komisyonu Uzlaştırmacılık görevini yürütmekte, Karpuzalan, Ahmet Yesevi İMKB, Hacı Ali Akın ilkokulunda öğretmenlik, TOBB,  H.Ömer Sabancı  ve  Tuşba Halk Eğitim Merkezinde idarecilik görevlerini yürütmüştür. 2023 Kasım ayı itibariyle Salih Yıldız  ilkokulunda görev yapmaktadır.